Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

 

UPfoto – este denumirea comerciala a Ursachi Paul-Andrei, persoana fizica autorizata de nationalitate romana, avand sediul social in Baia Mare, denumit in continuare si Vanzator, Agentia sau UPfoto.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre UPfoto (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre UPfoto si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Licenta – permisiune acordata de UPfoto, in calitate de furnizor si posesor legal al drepturilor de publicare pentru Imaginile prezente pe accest site, unui Abonat/Client/Utilizator. Licenta furnizata poate fi de mai multe tipuri, cea general valabila pana la o alta mentionare in cadrul unui Contract sau Abonament, fiind cea care impune utilizarea pentru o singura data a unei Imagini exclusiv intr-un material de tip Editorial.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Utilizator si istoricul Clientului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Clientului/Utilizatorului sa adauge Imagini pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care imaginile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Clientul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Continut – reprezinta toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, incluzand, dar fara a se limita la Imagini, texte, descrierei, informatii;

Imagine/Imagini - produsul/produsele puse la dispozitie Clientilor si Abonatilor UPfoto, care includ fotografii.

Site – platforma online gazduita la adresa web www.upfoto.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre UPfoto si Client/Abonat/Utilizator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Clientului.

Continut – reprezinta toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Document – prezentele Termene si Conditii.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Imagini de catre UPfoto, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. MODALITATI DE PLATA


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1 Toate materialele publicate pe www.upfoto.ro sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duce la inaplicabilitatea acestora.

3.2 Site-ul şi conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Utilizatorii nu pot copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau conţinutul acestuia, fără acordul scris al URSACHI PAUL-ANDREI PFA, acord exprimat contractual. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către UPfoto.

Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al UPfoto.

3.3 UPfoto nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu. În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa UPfoto încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului.

3.4. In cazul in care UPfoto confera Clientului/Abonatului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Abonatul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea UPfoto pentru respectivul Client/Abonat/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.5. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. LIVRAREA BUNURILOR

Toate Imaginile achizitionate de catre Client/Abonat vor fi livrate prin descarcare electronica in locul indicat de acesta pe suportul digital de pe care acceseaza site-ul www.upfoto.ro. 

5. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Parteneri

Academia de Handbal MinaurUniversitatea ClujSport PicturesMediafax