Termeni și condiții de utilizare

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE ȘI SĂ ÎI FOLOSIȚI CU GRIJĂ. PRIN ACCESAREA SAU FOLOSIREA SITE-ULUI WWW.UPFOTO.RO, A MĂRCII, CONȚINUTULUI, PRODUSELOR SAU A SERVICIILOR SALE, VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL ASUPRA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE


Deținătorul site-ului și a conținutului


Site-ul www.upfoto.ro este deținut de către Ursachi Paul-Andrei PFA. Întreg conținutul prezent pe site, incluzând texte, imagini sau date sunt deținute de către Ursachi Paul-Andrei PFA sau a partenerilor săi. Toate elementele de pe site, incluzând imaginile sunt protejate de către Legea Dreptului de Autor și orice altă lege ce are legătură cu protecția proprietății intelectuale. De asemenea, apreciem feedback-ul și sugestiile venite de la dumneavoastră referitor la serviciile pe care le oferim.


Utilizarea site-ului


Site-ul și conținutul www.upfoto.ro sunt destinate pentru clienții UPfoto. Nu puteți utiliza site-ul sau conținutul UPfoto în niciun scop care nu este legat de afacerea dumneavoastră cu UPfoto. Se interzice în mod specific descărcarea, copierea sau retransmiterea oricărei imagini UPfoto, fără a deține o licență scrisă sau un acord cu UPfoto.


Drepturi de autor


Dreptul de autor este piatra de temelie a industriei noastre, este baza pe care creatorii sunt recunoscuți pentru munca lor și sunt recompensați pentru acea muncă. Respectăm drepturile de autor aparținute de către altcineva și așteptăm același respect și pentru conținutul nostru. Acest lucru este esențial pentru menținerea investiției în tipul de imagine ce va face să "mute munții din loc”.


Licență de folosire a imaginilor


Orice imagine publicată pe UPfoto poate fi folosită doar dacă dețineți o licență eliberată de către site-ul nostru. Toate imaginile publicate pe site-ul nostru pot fi achiziționate cu licență Royalty Free. În cazul în care doriți să achiziționați un alt tip de licență, vă rugăm să ne contactați.


În momentul în care achiziționați o licență Royalty Free, veți primi pe adresa de e-mail fotografia dumneavoastră fără watermark, însă aveți obligativitatea ca la postarea sa pe orice platformă online sau offline să menționați autorul fotografiei după forma: © FOTO: Nume fotograf / UPfoto.